Közös álom utazás boldogan azokkal, akiket szeretsz!

A 10-20 fős vakáción varázslatos környezetben, egzotikus helyszínen, álomszerű programokon erősítheted meg a családi, baráti kötelékeket. Nem másokkal, számotokra ismeretlen emberekkel, hanem családi, baráti közösséggel vehettek részt a közös kalandokon, felejthetetlen programokon, önfeledt nyaraláson.

Utazz, csobbanj, kalandozz azokkal, akik igazán számítanak!

Csak képzeld el, hogy…

…több mint egy tucat családtaggal és baráttal egyetemben már hetek óta csak az utazás jár a fejedben. A repülőtéren mindenki fülig érő szájjal készül a kalandra, miközben te boldog vagy, mert összehoztad a közös vakációt. A beszélgetéssel és mosollyal teli repülés után pedig ott találod magad az örök nyárban azokkal, akiket szeretsz. Felejthetetlen élményekben, pénztárcakímélő programokban, új kalandokban lesz részetek. Azt veszitek észre, hogy az utazás alatt megszilárdul a családi, baráti közösségetek és még egységesebben, feltöltődve, életvidáman tértek haza.

Hírlevél feliratkozás

A legkiválóbb és legkedvezőbb álomutazásra vágysz? Legyél az elsők között, aki a legjobb helyeket lefoglalhatja!
Értesülj a legfrissebb utazási hírekről, információkról a B2Sky Traveltől!
Legyél az álomutazásról szóló tudás boldog birtokosa!

Akkor válaszd a B2Sky csoportos utazását, ha…

Azért nagyszerű saját társasággal utazni, mert…

Válaszd a prémium csoportos utazások első osztályú szervezőjét!

A B2Sky Travel leveszi a válladról a szervezéssel járó feladatokat. Az első pillanattól a hazaérkezésig minden apró részletre figyelve, tisztán és érthetően kommunikálunk, segítjük a felejthetetlen közös vakáció megvalósulását. Egyedi és fantasztikus programokat nyújtunk kedvező áron, csoportos igényekre szabva.

Legyen a családi/baráti csapatodnak extra kényelemben része már a repülőtéren! – Budapest Welcome

A prémium szolgáltatás rövidebb sorban állást, extra kényelmes várakozást, teljes nyugalmat és fesztelen pihenést nyújt számotokra a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren elutazás előtt és a visszautazást követően.. Tovatűnnek a reptéri tájékozódás gondjai, kifogástalan fogadtatásban és kiemelt bánásmódban lesz részetek.

Tölts el egy álom utazást azokkal,

Töltsétek ki a csoportos ajánlatkérő űrlapot és induljatok el az egységbe forrasztó, egzotikus utazásra!

Kapcsolat

Utazás előtti checklista letöltése