Madeira

Az örök tavasz szigete

Hová vágyik a lelked?

Egy titokzatos aurával körbevett szigetre, amelynek varázsa azonnal magával ragad.

A türkizkék óceán csábító bájával körülölelt fehér, homokos partra, ahonnan álomszerű megtekinteni a lemenő nap narancsos fénysugarait.

Oda, ahol a hétköznapok problémái megszűnnek létezni, az egzotikus élmény pedig áthatóan ragad magával.


Egy nyaralás felejthetetlen emlékekkel jutalmazz meg, azonban korántsem mindegy, milyen úti célt választasz magadnak!

Madeira, ahol az álmok valósággá válnak

Európa természeti kincsei, ragyogó gyöngyszemei közé tartozik Madeira, nem véletlenül. Az Atlanti-óceánban örökzölden virágzó sziget ámbár Afrikához fekszik közelebb, mégis Portugália pezsgő országához tartozik, amely mind a térség kultúrájában, mind pedig dinamikájában érezhető.

Kinek való a sokszínű Madeira?

Azoknak, akik külföldre utaznának és..

 • Pihenésre vágynak

  Ha úgy érzed, itt az ideje annak, hogy kikapcsolódj, nem is érdemes más helyszínen gondolkozni. Madeira természet adta lehetőségeinek köszönhetően a homokos parton relaxálhatsz, feltöltheted magad egy hatalmas erdei sétával, vagy élhetsz a szálloda által biztosított SPA lehetőségekkel is!

 • Romantikus közegbe kerülnének

  A portugál kultúra, a barátságos légkör, a város hangulatos pörgése szenvedélyt áraszt magából. Éppen ezért ha a pároddal indulnál meghitt utazásra, Madeirán a romantika mámorába kerülhettek. Kóstoljátok meg a rendkívül finom és különleges gasztro csodákat, a mezítlábas, holdfényes séta a parton pedig örökké emlékezetes élmény lesz.

 • Felejthetetlen élményeket szereznének

  Ha szerinted az utazás nem élmény adrenalinnal átitatott kalandok nélkül, akkor a legjobb helyen keresed ezeket! Madeira csodálatos növény és élővilága, tájai és környezeti csodái nemcsak a túrázásra, de izgalmas programokra is tökéletes helyszínt nyújtanak. Sziklamászás, siklóernyőzés, vagy motorozás a hegyekben? Amit csak el tudsz képzelni!

Miért éppen az örök tavasz szigete?

 • Széles választék vár a magas színvonalú luxushotelek, az exkluzív szállodák és hagyományos szálláshelyek végtelen kínálatában.

 • A csodálatos éghajlat lehetővé teszi, hogy teljes mértékben élvezhető legyen a szabadban töltött idő mind a vízparton, mind pedig a fakultatív programok során.

 • A sziget területe 2 óra alatt körbe autózható, így nincsenek legyőzhetetlen távolságok. Ez lehetővé teszi, hogy minél több látnivalót kipipálja listádon, minél rövidebb idő alatt.

 • Az óceáni tevékenységek sokaságából válogathatsz:, mint a vitorlázás, a delfinles, a szörfözés, vagy ha elég bátor vagy, a SUP-okat is kipróbálhatod!

 • Fedezz fel erdőket, strandokat, városokat, hegyeket, kerteket, természetvédelmi területeket és kirándulj olyan környezetben, amelyhez foghatót még biztosan nem láttál!

Irány Madeira

Azt gondolnád, hogy egy ilyen csodálatos és egzotikus helyszín fényév távolságra található, ha pedig nem is ez az első felvetésed, akkor az átszállás gondolatától megy el a kedved?

Szó sincs erről!

Madeirára Budapestről, közvetlen járattal juthatsz el, mindössze 5 óra alatt! Nincsen hosszú, kényelmetlen út, vagy kellemetlen várakozás a reptéren!

Ha a komfort számodra az első

A Budapest Welcome prémium szolgáltatásával már az odaút során úgy érezheted magad, mintha nyaralnál! Rövidebb sorban állást, extra kényelmes várakozást, teljes nyugalmat és fesztelen pihenést biztosítanak a Budapest Welcome különböző csomagjai, amelyeket a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren utazás előtt és érkezéskor is igénybe vehetsz!

Amit a szigetről tudnod kell

Madeirát, a hegyvidéki szigetet élénkkék óceán veszi körül, a szüntelen tavaszi éghajlat pedig rengeteg virágzó csodával tarkítja az önmagában is gazdag, trópusi tájat.

A sziget fővárosából, Funchalból a kilátás lélegzetelállító. A szállodai szobák nagy része egyszerre a csodás öbölre és az eleven, építészeti csodákkal teli városra néz.

A vulkanikus eredete miatt a madeirai hegyek és a dobok felderítése is különösen izgalmas élmény. Olyan tájak tárulhatnak ezeknek csúcsain eléd, amelyhez hasonlót még biztosan nem láttál, például Európa legmagasabb szikláját is itt mászhatod meg, a Cabo Girao-t.

Használd ki a sziget változatosságát és add át magad egy igazi egzotikus élménynek Madeira szerető karjaiban!

Fakultatív programok = életre szóló élmények

 • Gyalogtúrák

  A madeirai túrák közül a legkülönlegesebbek a levadák, amelyek olyan túraútvonalakon zajlanak, amelyek a csatornák karbantartására szolgálnak. Az útvonal végig a csatornák mellett halad, így eltévedni szinte lehetetlen, a látvány pedig magáért beszél!

 • Szörfözés

  A szörfözés semmiképpen sem nevezhető mindennapi élménynek! A hullámok megszelídítése nem könnyű feladat, éppen ezért csak azoknak ajánlott, akik nem félnek egy-két vízbe csobbanástól. A SUP használata is elterjedt ebben a térségben, ezeket leggyakrabban öblökben lehet kipróbálni.

 • Delfinles és búvárkodás

  Ki ne kapna az alkalmon, hogy egy egzotikus szigeten felfedezze az állatvilágot. Akár hajóról figyelnéd meg a delfineket, akár lemerülnél a halak és a korallok közé, mindenképpen felejthetetlen élményben lesz részed, ha fürdőruhát vagy búvárruhát ragadsz!

Emellett részt vehetsz még:

 • Jeep és Mountain Bike kirándulásokon

 • Hegy és sziklamászáson

 • Madárlesen

 • Idegenvezetésen a városban

 • Idegenvezetésen a városban

Hírlevél feliratkozás

A legkiválóbb és legkedvezőbb álomutazásra vágysz? Legyél az elsők között, aki a legjobb helyeket lefoglalhatja!
Értesülj a legfrissebb utazási hírekről, információkról a B2Sky Traveltől!
Legyél az álomutazásról szóló tudás boldog birtokosa!

Rád vár az örökzöld sziget

Rabul ejtett Madeira varázsa?
Lélekben már a festői tájon jársz, ahol éppen hálát adsz magadnak azért a döntésért, hogy belevágtál az utazásba?

Nem kell, hogy ez a kép csak ábránd legyen!

A B2Sky utazási iroda leveszi a válladról az utazásszervezés terhét. Kedvező ajánlatokkal, mindent magába foglaló szervezéssel, profi és odaadó hozzáállással biztosítjuk számodra a problémamentes utazási élményt!

Látogass el az örök tavasz szigetére és tedd le a voksod egy megbízható utazási iroda mellett!

Lépj kapcsolatba velünk, ha Madeira elrabolta a szívedet, és add át magad az egzotikus utazás élményének!

Kapcsolat

Utazás előtti checklista letöltése